Гончаренко центри запустили унікальний курс англійської для ветеранів і ветеранок

Найбільша недержавна освітня мережа України Гончаренко центра запустила унікальний курс англійської для ветеранів та ветеранок російсько-української війни. Крім вивчення іноземної мови, захисники та захисниці також зможуть почати цивільну кар’єру в одній з українських компаній.

За словами засновника мережі, народного депутата Олексія Гончаренка, цей курс англійської – дійсно особливий, адже Гончаренко центри поєднали два компоненти: вивчення іноземної мови та адаптацію до цивільного життя через побудову нової кар’єри. Усе це абсолютно безоплатно, як і решта подій та курсів у мережі.

«Ми часто говоримо про те, як важливо підтримувати і допомагати захисникам і захисницям, які повернулися з фронту. Але ще важливіше – робити, а не лише розповідати. Цей курс – можливість для ветеранів поступово повернутися до цивільного життя, підягнути англійську та на фініші працевлаштуватися й почати нову кар’єру. Військові, ветерани та їхні сім’ї заслуговують на максимальну підтримку, і я пишаюсь, що Гончаренко центри працюють у цьому напрямі», —  ділиться Олексій Гончаренко.

Навчання відбуватиметься за спеціалізованою програмою, яка готуватиме ветеранів до подальшого працевлаштування. По завершенню учасники отримають рівень знань upper-intermediate та навички написання резюме та проходження інтерв’ю. Це допоможе їм краще відповідати вимогам цивільного ринку праці. 

«Це буде навчання з гарантованою можливістю працевлаштування та сприянням реабілітації. Ми підготуємо учасників до роботи в компанії — гідна заробітна плата, створення комфортних умов відповідно до ваших потреб, надання необхідної техніки», — додають в команді Гончаренко центрів.. 

Усі заняття повністю безкоштовні, а кожна зустріч охоплюватиме нову тему. Завдяки цьому приєднатися до навчання можна на будь-якому етапі, всі навчальні матеріали дублюватимуться в чаті групи. Аби долучитися до навчання, ветеранам та ветеранкам достатньо заповнити гугл-форму за цим посиланням.

Додамо, Гончаренко центр – найбільша недержавна всеукраїнська мережа безкоштовних освітньо-культурних та волонтерських просторів, заснована у 2021 році народним депутатом України Олексієм Гончаренко. За цей час кількість відвідувачів офлайн та онлайн просторів проєкту перетнула позначку в мільйон людей і продовжує зростати.

Окремий напрям роботи мережі – волонтерство та спеціалізовані програми для військових ветеранів. Так Гончаренко центри стали першим освітнім проєктом країни, який запустив безоплатні курси англійської для військовослужбовців. Крім того, працює спеціалізований Юридичний Гончаренко центр, який за рік роботи безкоштовно проконсультував вже понад 100 000 українських бійців та членів їхніх родин.

 

Пропонуємо вивчити мови:
top-banner-image-big

Записатися на курс

ваша заявка успішно надіслана! Пройти онлайн тест